PRECIZĂRI

COMENZILE SUNT PRIMITE PE MAIL LA ADRESA mihaela.gulei@yahoo.com .

PENTRU COMENZILE ACHITATE IN CONT BANCAR NU SE PERCEP CHETUIELI DE TRANSPORT PRIN POSTA ROMÂNA.
EXPEDIEREA PRIN FIRMELE DE CURIERAT SE FACE DOAR LA SOLICITAREA CLIENTULUI SI CHELTUIELILE DE TRANSPORT SUNT SUPORTATE DE ACESTA.
LA EXPEDIEREA CU RAMBURS PRIN POSTA ROMANA, CHELTUIELILE POSTALE SE ADAUGA LA COSTUL PRODUSELOR SI SE SUPORTA DE CLIENT. PRETURILE AFIȘATE PE PRODUSE SUNT FARA CHELTUIELI DE TRANSPORT ( si eventual, ramburs).

REZERVAT- Palton MARELLA, creatie designer grup MaxMara, haute coutureUn palton designer haute couture MARELLA, grup MaxMara, culoare blumarin închis, aluneca spre negru nuanța.
Este un palton in adevăratul sens al cuvântului, din stofa plină,foarte moale datorită conținutului de lux dat de lana si casmir.
Modelul este cel din trendul anului, adica linii drepte, largi, lejere, fără marcarea taliei.
Se potrivește spectaculos cu o centura in talie. Se potrivește la pantaloni la dunga sau sport, purtat deschis in fata. Șlițul de la spate ii oferă un aer sic.
Poate fi purtat si in stilul clasic, asortat cu esarfe de senzație.
Stare: excelenta
Mărime: este marcat cu 36A sau 40 IT. Conform designerului ar trebui purtat de către S dar vine ffff amplu, liber, lejer pentru ca dimensiunile corespund si pentru M/L. Eu sunt de M si îmi vine tot foarte lejer.
Va puteți orienta după dimensiuni, astfel: umeri lati, supradimensionați permit 40-48, bust 90-120, talie si solduri sunt in croi drept si se potrivește  perfect pe dimensiuni sub 120, lungime 120, mâneca 59 de pe umăr dar umărul este căzut, măsurată de la baza gâtului are 74 si este prevăzută cu stofa dublata pentru a putea fi îndoită (10cm).
Preț: 220 lei
Informativ, un link cu produs similar in magazin: 2680 lei
Va rog sa verificati pe link:
https://dx0woejilafh2.cloudfront.net/sys-master/m0/MA/2016/2/3086116802/001/s3details/3086116802001-e-abitata.jpg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu