PRECIZĂRI

COMENZILE SUNT PRIMITE PE MAIL LA ADRESA mihaela.gulei@yahoo.com .

PENTRU COMENZILE ACHITATE IN CONT BANCAR NU SE PERCEP CHETUIELI DE TRANSPORT PRIN POSTA ROMÂNA.
EXPEDIEREA PRIN FIRMELE DE CURIERAT SE FACE DOAR LA SOLICITAREA CLIENTULUI SI CHELTUIELILE DE TRANSPORT SUNT SUPORTATE DE ACESTA.
LA EXPEDIEREA CU RAMBURS PRIN POSTA ROMANA, CHELTUIELILE POSTALE SE ADAUGA LA COSTUL PRODUSELOR SI SE SUPORTA DE CLIENT. PRETURILE AFIȘATE PE PRODUSE SUNT FARA CHELTUIELI DE TRANSPORT ( si eventual, ramburs).

REZERVAT- Palton negru luxury, stofa lana si casmir











Palton scurt sau jacheta mai lunga, de calitate excepțională, realizat impecabil, in linii drepte din acea stofa tip Chanel, neagră, compoziția nobila pe care o apreciem maxim si ma refer la lana cu casmir.
Are un tuseu foarte placut, stofa foarte buna calitativ, modelul deosebit, in linii drepte, cu buzunare concepute mai special, nasturi  metalici aurii( si accesoriile de calitate fac diferența).
Cu o curea in talie schimbam stilul hainei, depinde de preferințele dv.
Stare: excelenta
Mărime:14UK, similar cu L, dar modelul este cel al anului, adica in linii drepte si foarte lejere. Acest gen de haine conserva foarte bine caldura, după cum va este cunoscut.
La bust vine foarte bine si pe 95 pana la 115, solduri minim 100 si merge pana la 120 dacă chiar este necesar, lungime 86, mâneca 75 măsurat de la baza gâtului.
Preț: 140 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu